Salong Mörby Centrum

Varmt välkommen till Salong Estetique! Din frisör i Mörby Centrum.

En snygg frisyr är viktig, den återspeglar dig som människa och berättar vem du är. Den representerar ett personligt val och för många av oss helt avgörande för ett personligt välbefinnande. Dessutom kan frisyren representera olika skeden och tillfällen i vårt liv. Bröllopsdagen, arbetsintervjun eller festen med kompisarna kan kräva helt olika frisyrer.

Vad som är en snygg frisyr är däremot inte något det finns någon mall eller givet svar på. Trender kommer och går. Vilka färger, längd på håret eller uppsättning m.m. som är ”inne” varierar hela tiden. Och i slutändan är vi alla olika som människor. När du ska välja en frisör är det därför viktigt att välja en frisör som kommer kunna inspirera dig och samtidigt kunna vara lyhörd för dina önskemål och ideer. I kombination sedan av passion för yrket och kompetens kan man skapa frisyren som du kommer vara helnöjd med.

Vårt arbete på Salong Estetique kretsar alltid kring att du som kund ska känna att du blivit väl omhändertagen av oss och haft en avkopplande stund i vår salong. Alla som arbetar hos Salong Estetique har ett genuint intresse för serviceyrket. Vår personal utbildas kontinuerligt för att kunna hålla sig a-jour med nya trender och arbetssätt, såväl som nya produkter på marknaden.

Lyhördhet för kunden i kombination med kompetens hos personalen gör att kunden alltid kan gå nöjd från salongen, oavsett om besöket gällde bara att klippa till topparna eller göra en avancerad håruppsättning till bröllopet.

Du kan boka tid hos via kontaktformuläret eller även genom att slå oss en signal på 08-7550520. Priserna kan du se genom att trycka här på länken.

Mörby Centrum

  • Mån – Fre: 10 – 19
  • Lördag: 10 – 16
  • Söndag: 12 – 16
  • Tel: 08-755 05 20
BOKA