Salong Södra Station

Vi är din Frisör på Södermalm!

Vi är helt övertygade om att du kommer att känna dig nöjd med ditt besök hos oss oavsett om det gäller ett besök för att ”snygga till” frisyren lite eller för att göra en avancerad uppsättning till ett särskilt tillfälle. Låt oss berätta lite om vilka vi är och hur vi arbetar för att säkerställa att varje kund blir en nöjd kund.

Efter att du bokat en tid hos oss, antingen på telefon eller via vårt bokningsformulär som du finner här på hemsida reserverar vi en tid för dig hos någon av våra duktiga frisörer. När du väl kommer för din behandling kommer du alltid känna dig varmt välkommen och omhändertagen.

Du själv och ditt hår vet bäst hur ni vill ha det. Därför är vi alltid noga med att lyssna till dina önskemål. Vi kommer givetvis gärna med förslag och tips och inspiration, men i slutändan är det alltid du som bestämmer hur du vill ha det.

Beroende på vilken typ av behandling som ska göras presenterar vi vilka tekniker och produkter som kan passa. Dem flesta produkter kan du dessutom köpa med dig hem. Schamponering och tvätt är något som många kunder uppskattar. Det blir som en mini massage för din hårbotten och en stund avkoppling för dig.

Efter utfört arbete är vi alltid noga med att säkerställa att du är nöjd och att det har blivit som du ville ha det. Innan du går vidare ut i vardagen har du alltid möjlighet att beställa en ny tid.

Lyhördhet för kunden i kombination med kompetens och dem bästa produkterna är alltid vårt arbetssätt. Känn dig varmt välkommen till oss på Estetique Hår och Shop. Vi är helt övertygade om att du kommer känna dig nöjd!

Du kan boka tid hos via kontaktformuläret eller även genom att slå oss en signal på 08-7203830. Priserna kan du se genom att trycka här på länken.

Södra Station

  • Mån – Fre: 10 – 19
  • Lördag: 10 – 16
  • Söndag: Stängt
  • Tel: 08-720 38 30
BOKA