Om oss

ESTETIQUE

1999 öppnade vi vår frisörsalong på Södermalm, inne i södra station. Några år senare öppnade vi frisörsalongen i Mörby centrum, Danderyd. Gemensamt för båda salongerna är att alla anställda innehar hög kompetens, ett glatt omhändertagande samt en varm personlig service.
Vi är väldigt stolta och glada över den stora mängd stamkunder som fortfarande är kvar sedan starten och siktar på att generera ännu fler. Vi brinner för vårt yrke och vi har alltid kul på jobbet vilket bidrar till den trevliga atmosfären samt de fina resultaten. Tack vare vår breda kompetens så har vi en stor mix av kunder i alla åldrar, yrkeskategorier, kända som okända. Alla är välkomna till oss på salong Estetique!

Mörby centrum

Golfvägen 4, 182 31 Danderyd

Frisörsalongen i Mörby centrum ligger på plan 4 mellan Systembolaget och Apoteket. Vår nyrenoverade och arkitektritade lokal är formad för att ge en härlig och avkopplande känsla till dig som kund.

En extra lyx på salongen är att du får håret tvättat i våra sköna massagestolar. Mörby centrum erbjuder besökare 2h fri parkering på vardagar samt 3h på helger i P-huset.
Vi erbjuder både drop-in (i mån av tid) samt tidsbokning. Vi ses snart!

Salong-mörby
Salong-södra2

Södra station

Swedenborgsgatan 20, 118 27 Stockholm

Frisörsalongen på Södermalm ligger inne i södra station. Vår lokal är stor och luftig med stora fönster som fyller salongen med härligt dagsljus.
Salongen är lättillgänglig oavsett vart du än åker ifrån. Flera bussar stannar precis utanför salongen och pendeltågens samtliga linjer ligger en rulltrappa ner.

Inom kort gångavstånd ligger Mariatorgets och Medborgarplatsens T-bana.
Vi erbjuder både drop-in (i mån av tid) samt tidsbokning. Vi ses snart!